Joulukuun leiri on peruttu koronatilanteen johdosta.

Lisätietoa asiasta täältä.
Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Leiri, Kesärinne 19.-21.10.2018

edited November 2018 in Yhdistysasiat
Seuraava yhdistyksen leiri järjestetään 19.-21.10.2018 Kesärinteen leirikeskuksessa. Leiri alkaa perjantaina klo 17.00 ja loppuu sunnuntaina klo 14.00. 

Leirille osallistuvilta peritään leirimaksu 10 euroa, poislukien nuorisojäsenet, joilta leirimaksua ei peritä.

Leiriohjeet

Leirikeskuksessa on yöpymismahdollisuudet 62 hengelle 2-8 hengen huoneissa. Salissa on takka, ulkona suojassa on toinen takka, keittiö täysin varusteltu isoine kylmäkoneineen, sauna lämpiää joka ilta (vuorot sekä miehille että naisille). Iso sali, missä on paljon tilaa pelata lauta- ja figupelejä. Lukuisia pienempiä tiloja, missä pelata mm. roolipelejä tai mitä tahansa pelejä. TV/AV-laitteet löytyvät.

Tämän parempaa paikkaa rooli-, lauta- ja figupeleille ei löydy mistään!
Tagged:

Comments

 • Mulmaster-kampanja on kääntynyt jo loppusuoraa kohti, enää kolme jaksoa jäljellä! Mukaan tulee siis:

  ELEMENTAL EVIL
  Seikkailut Mulmasterissa jatkuvat jaksoilla nimeltä The Sword of Selfaril ja The Howling Void (8 tunnin skena mikä pelataan lauantaina vain jos perjantaina pelataan The Sword of Selfaril). D&D 5th Edition, suurimmalla osalla hahmot, uusia tehdään tarvittaessa. 3-8 pelaajaa.
 • Viime leirillä alkanut changeling-kampanja jatkuu. Edessä on paitsi paluumatka Haitin kukkulan kuninkaan hovista, myös valtava urakka freeholdin kunnostamisen muodossa. Onneksi matkassa on apua monessa muodossa!
  Lisää pelistä keskusteluketjussa.
 • Tanja said:
  Viime leirillä alkanut changeling-kampanja jatkuu. Edessä on paitsi paluumatka Haitin kukkulan kuninkaan hovista, myös valtava urakka freeholdin kunnostamisen muodossa. Onneksi matkassa on apua monessa muodossa!
  Lisää pelistä keskusteluketjussa.
  Tämähän tietysti kiinnostaa.

  Itse otan leirille mukaan:

  INSTRUMENTS OF POWER AND REVENGE (Dune)

  ONE STEP AWAY FROM THE DEEP (Mechwarrior)
 • Ohjelmassa Traveller: Bootsrap. Kampanjan loppu lähenee ja projektin aika käy vähiin.
 • Kenkkis said:
  Ohjelmassa Traveller: Bootsrap. Kampanjan loppu lähenee ja projektin aika käy vähiin.
  Sovitaanko jo etukäteen pelataanko perjantaina vai lauantaina? Minulle käy perjantai paremmin, koska toinen Mulmaster mitä ajattelin johtaa, on kahdeksan tunnin mittainen skena ja sitä ei voi johtaa perjantaina kun ei ehdi mitenkään. Mulmasteria on jäljellä kaksi neljän tunnin skenaa (joista toinen on kampanjan finaali) ja yksi kahdeksan tunnin skenaario. Marraskuun leirillä ei oikein voi johtaa perjantaina kampanjan finaalia ja lauantaina retroaktiivisesti skenaa, joka tapahtuu ennen finaalin tapahtumia.
 • Fuckendaalis prkl. taitaa jäädä Kentin deddun loppuhuipennukset välistä kun työt kusee marras ja joulukuun leirit.
 • Kentti said:
  Kenkkis said:
  Ohjelmassa Traveller: Bootsrap. Kampanjan loppu lähenee ja projektin aika käy vähiin.
  Sovitaanko jo etukäteen pelataanko perjantaina vai lauantaina? Minulle käy perjantai paremmin, koska toinen Mulmaster mitä ajattelin johtaa, on kahdeksan tunnin mittainen skena ja sitä ei voi johtaa perjantaina kun ei ehdi mitenkään. Mulmasteria on jäljellä kaksi neljän tunnin skenaa (joista toinen on kampanjan finaali) ja yksi kahdeksan tunnin skenaario. Marraskuun leirillä ei oikein voi johtaa perjantaina kampanjan finaalia ja lauantaina retroaktiivisesti skenaa, joka tapahtuu ennen finaalin tapahtumia.
  Tämä voisi onnistua. Pyritään aloitamaan Bootstrap ajoissa. Katson sitten lauantain pelitilanteen mukaan tulenko Mulmasteriin vai johonkin muuhun.
 • anry1600 said:
  Fuckendaalis prkl. taitaa jäädä Kentin deddun loppuhuipennukset välistä kun työt kusee marras ja joulukuun leirit.
  VMP :(
 • polaria said:
  Itse otan leirille mukaan:

  INSTRUMENTS OF POWER AND REVENGE (Dune)
  Tämä kiinnostaisi hyvinkin!
 • Changeling ja Dune? That’s this leiri sorted.
 • Werewolf said:
  Changeling ja Dune? That’s this leiri sorted.
  Mainittakoon, että seuraavan skenaarion osalta Dunessa minimikokoonpano on Rami, Were ja Petsku, koska seuraavalla kerralla katsellaan muun muassa Suk-lääkärien kokousta, jonka järjestäjinä, järjestämisen syinä ja järjestelijöinä edellä mainittujen hahmot ovat.
 • edited October 2018
  Se on taas tämäkin leiri pulkassa. Perjantaina keijut lomailivat satamassa ja pelottelivat ankeutta levittäviä tullimiehiä. Lauantaina Bad Moon Companyn piraatit kävivät noutamassa hiukan kentälle jäänyttä sotasaalista parempaan talteen jäätävän synkältä kiveltä, joka myös McEvards' Sacrificena tunnetaan.

  One Step Away From the Deep sivusto on päivitetty:

  https://www.kurry.fi/viki/index.php/One_Step_Away_from_the_Deep_(MechWarrior)

  • Bad Moon Companyn kokoonpano on nyt koottu selkeämmin omaksi kappaleekseen
  • Metalworks Security Companyn tappiot päivitetty vahvuuteen
  • Triple Deuce lisätty piraattikomppanioihin
  • Twisted Demons lisätty piraattikomppanioihin
  • Scarlet Circus lisätty piraattikomppanioihin
 • Perjantain jälkeen bootstrappausta on jäljellä enää seitsemän kuukautta, 41 kuukautta takana ja planeetan tilanne vaikuttaa aika keskeneräiseltä.

  Lauantaina Mulmasterista lähetetty seikkailijaryhmä tunkeutui Keltaisen Ruusun Luostarin alta löytyneeseen Ilmanoodiin missä seilattiin kenkujen ohjastamilla lentävillä veneillä pilvisaaresta toiseen pelastaen munkkeja kidutuspöydiltä mitä ihmeellisimmissä happomaisemissa, välillä hahmojen personaallisuuksien vaihtuessa toiseksi. Lopulta Ilman pahan elementtikultin rituaali saatiin pysäytettyä ja noodista paettiin viime hetkellä ennen kuin se tuhoutui omaan mahdottomuuteensa. Enää kaksi jaksoa jäljellä, Mulmasterin kohtalon kellot tikittävät jo.
 • Kiitoksia keijukais tovereille ja pelinjohtajalle pelistä. En aktiivisesti vihannut sitä :)

  Ja kiitos deddu porukalle olipas hapokasta meininkiä. Dwarf goes up dwarf goes down!
 • Maan kultin raskaastipanssaroidut soturit myös osoittivat miksei ilmalaivataisteluun ole hyvä tulla ilman laskuvarjoa.
 • Oli hyvä leiri tämä. Nyt taasen näyttää siltä, että pääsenkin joulukuun leirille. Katsotaan mihin esikunnan arpakone pysähtyy huomenna ja ylihuomenna ja ja... Uskon sitten kun olen astunut Kesärinteen ovesta sisään.
 • edited October 2018
  Perjantain D&D5E-tarinassa "Kaikki Hänen varjonsa" tarkasteltiin kolmen faerûnilaisen kelmin ...

  - puoliksi merihaltiaverisen Uirarelin,
  - syväläismaahisyhteisön jättäneen Kurin ja
  - kaduilla varttuneen ihmisvoro Randalin

  ... toimia Mystran uskojakunnan palveluksessa. Hänen rauniotemppelinsä jälleenrakentaminen sai odottamattoman käänteen paikalle saapuneen seurueen myötä.

  Keskustelut niin unohdetun jumaluuden edustajaksi paljastuneen henkilön, kuin (Huom: pyynnöstä) tämän päämiehen kanssa saivat ryhmän vakuuttuneeksi siitä, että jutustelua kannattikin jatkaa teräksellä ja hyökkäysloitsuin. Toismaailmallisen olennon karkoitettuaan he palkkasivat vielä vierasta suojanneet puoliörkit temppelihankkeen puolelle ja jatkoivat työtään, millä on tarkoitus.

  Mutta mikä ei tule jäämään huomiotta.

  Lauantaina tarjoutui harvinainen mahdollisuus matkata seuraavalle vuosituhannelle ja kavuta monikymmentonnisen kävelijän ohjaksiin. Olipa oikein mainiota toimintaa MechWarriorin sopivan kuivassa ja kovassa scifi-ympäristössä! All Systems Nominal!

  Kiitos puolestani kaikille perjantain tarinan pelaajille, lauantain kanssapelaajille ja pelinjohdolle!

Sign In or Register to comment.