Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

40k [Warhammer 40k]

1235723

Comments


 • on 1295544730:


  on 1295534734:


  mutta deep strike sääntöjen kohdalla mainitaan, että mishapiä heitetään "if one or more of the models in deep striking unit cannot be deployed because they would land...in impassable terrain".


  Eli mishappia heitetään, jos yhtä tai useampaa modelia ei voida deployata. Sitten on luettelo kaikista mahdollisista tilanteista, joissa voi tulla kyseeseen, että modelia ei voitaisi deployata. Näitä mahdollisia tilanteita ovat:
  - joutuminen impassableen
  - joutuminen ulos pöydältä
  - joutuminen oman nappulan päälle
  - joutuminen vihollisnappulan päälle tai 1" päähän vihollisnappulasta

  Impassableen joutuminen on siis yksi mahdollinen syy joka voi aiheuttaa sen, että yhtä tai useampaa modelia ei voi deployata. Kuitenkin, jos modellin (esim. jump pack) voi deployata impassableen, niin silloin kaikki modelit jotka laskeutuvat impassableen voi deployata ja tilanne "yhtä tai useampaa modelia ei voi deployata" ei toteudu.


  Olen samaa mieltä, mutta ymmärrän myös vastakkaisen tulkinnan.

 • on 1295545508:


  Olen samaa mieltä, mutta ymmärrän myös vastakkaisen tulkinnan.


  Okei, esitänpä sulle toisen vastaavan kaltaisen kohdan:

  "Before he removes any models as casualties, the owning player can test to see whether his troops avoid the damage, by making a saving throw. This could be because of the target's armour, some other protective device or ability, or intervening models or terrain." (p.20)

  "If the weapon's Armour Piercing value is equal to or lower than the model's armour save [...] the target gets no armour save at all." (p.20)

  Esimmäisessä tekstissä luetellaan, että ennen kuin mikä tahansa modeli poistetaan tappiona saa heittää saving thrown. Sitten luetellaan, että näitä mahdollisia saving throweja tarjoavat muun muassa armour, muut abilityt, terrain ja välissä olevat muut modelit. Se, että ne on kaikki lueteltu siinä, ei tarkoita sitä, että niitä kaikkia luettelossa olevia saveja saa käyttää kaikissa tilanteissa. Esimerkiksi siinä tilanteessa, että aseen AP ylittää armorin armori savea ei saa käyttää, vaikka säännöissä kuinka kategorisesti sanotaan, että saven saa aina heittää.
 • Niin, olen edelleen samaa mieltä kanssasi.  :D

 • "All our orbital re-entry vehicles have been marked according to stricktest Imperial work-safety standards."

  DeepStrikeSafely.jpg
 • Tuo "Impassable Building"-määritelmä on perua nelosedikan Cities of Deathista, jossa kaikki ehjät rakennukset ovat Impassable Terrainia. Niinpä niiden päällä voi kiipeillä, mutta sisään ei ole menemistä. Nykyedikan normaalitalot ovat kuin ajoneuvoja parilla poikkeuksella; template-aseet ja katolle nousu joka muutta talon "Open-topped":ksi. Jollain varauksella kai talon katolle sa pölähtää kunhan talossa ei ole ketään sisällä koska ajoneuvossa saa olla vain yksi yksikkö. Yksi vaihtoehto ainakin isommille rakennuksille on jaka ne vyöhykkeisiin joista kuhunkin mahtuu yksi yksikkö ja tehdä myös katoista vyöhykkeitä joiden Access Point on koko katto.. Tämä ei tosin taida muuten talosääntöjen ja niiden antaman suojn kannalta olla järkevää ellie katto ole kunnon parapetein yms. suojattu.

 • on 1295515320:


  Menkää Keravan pelikauppaan pelailee?


  Sinne ei oikeen ehdi töiden jälkeen.

 • on 1295376360:  Asiasta toiseen. Kenkkis vois raportoida miten sen Tyranidimatsin ratkaisuhetket meni... Mä ehdin nähdä ekan rundin ja sitten kun tulin uudestaan paikalle pelattiin jotain nelosta ja Tyranidit oli jo pitkällä toisella puolen kenttää syömässä Imperial Guardin jämiä.


  Siis eka kierros oli harhaanjohtavan hyvä, Tyrkkyjen ammunta ja Psychic powerit meni ihan metsiin ja IG:n ammunta kaatoi gauntteja kasoittain. Tokalla kierroksella sitten tapahtui kontakti ja meleen pyöriessä IG:n linjat murtuivat. Pinnaukset eivät myöskään menneet ihan tasan; molemmilla puolilla oli pinnaavia aseita, mutta Tyranidit olivat pääosin Synapsin kantamalla ja näinollen immuuneja sille. Isot pinnaavat lätyt joita biotykistö kylvi pitivät IG:n maissa kunnes ne niitettiin nurin.  Ja huonoksi onneksi ainoa gaunttiryhmä joka jäi Synapsin ulkopuolelle toimi vaistoillaan juuri oikein ja pölähti samaan pusikkoon ratlingien kanssa.

 • on 1295454212:


  Mun on tässä lähiaikoina tarkoitus hommata toinen pelipöytä.
  Eli olisiko porukalla kiinnostusta pelailla semi-säännöllisesti Keravalla?
  Saataisiin kaksi peliä pyörimään samaan aikaan. Voisi sitten myös kokeilla erilaisia vaihtoehtoja esim. Deep Striken ja muutenkin rakennusten suhteen. Itseäni ainakin houkuttelisi kokeilla tietynlaisten rakennusten kanssa että voisi assaultioda rakennukseen, siihen varmasti löytyisi joitakin eri vaihtoehtoja miten sen voisi hoitaa.


  Sellainen kerran parissa viikossa arki-iltana tai sunnuntaina pelaminen sopisi hyvin leirien väliin. Pääsisi testaamaan eri armeijoita vastakkain, erilaisia virallisia sääntöjä ja skenoja (CoD, PS, BM) sekä kokeilemaan omia house ruleja ja yksiköitä (esim. Eldar guardian torch patrol, Imperial robots).
 • Olisiko joku kiinnostunut pelaamaan lauantai-iltana 40K:ta Keravalla?

 • on 1296068854:


  Olisiko joku kiinnostunut pelaamaan lauantai-iltana 40K:ta Keravalla?


  Kiinnostais kyllä mutta menoa jo sovittuna. Käyks Aza sulle yleensä miten viikolla pelaamiset?

 • on 1296079517:


  Kiinnostais kyllä mutta menoa jo sovittuna. Käyks Aza sulle yleensä miten viikolla pelaamiset?


  Käy aika hyvin. Olen kotona viimeistään puoli viisi, koulupäivinä kolmeen mennessä. Eli hyvin ehtisi pelaamaan arkipäivinäkin.
  Ensi viikolla voisi yrittää joku päivä.
 • Ens viiko buukattu jo, mutta jatkossa toki.
 • Sattuuko jollain olemaan bitseinä ylimääräisiä marineitten chain swordeja ja bolt pistooleja.
  Haussa myös predatorin turretissa oleva twin-linked lascannon.
 • Tilaa bolt pistol & chainswordit UK Ebaystä the-bitz-storesta tai thor7128:lta? Mulla menee noita samoja niin vitusti omille uniteille, et saa kokoajan olla lisää noita ja muita bitsejä ko. paikoista tilailemassa. Eka toimittaa usein tosi vikkelästi tilaukset, toisella taas ilmaiset postikulut myös ulkomaille yli 15 punnan tilauksista.

  Pred las cannon tulee varmaan halvimmaksi tilata jenkki Ebaystä, oon ittekin sieltä Predatorin osia tilaillut.
 • Eilen MEGA MATSI Nygrenin kanssa. BA FTW! Tosin Nyykkäri pelas elämänsä toista kertaa uudella edikalla.
 • ^ Ja sitä paitsi mitä mahdollisuuksia örkeillä on Keisarin palo sydämessään taistelevia marineita vastaan jotka eivät tunne pelkoa?

 • on 1296741910:


  ^ Ja sitä paitsi mitä mahdollisuuksia örkeillä on Keisarin palo sydämessään taistelevia marineita vastaan jotka eivät tunne pelkoa?


  No kyllä noi nobsit power claweilla olivat hiukkasen ahdistavia vastuksia. Mutta homma hoidettiin, Keisarin ja Sanguiniuksen nimeen!
 • Tänään meikän BA vs. Azan Eldarit. Ehkä hivenen yllättäen peli oli melkolailla meikän hallintaa (mulla oli melkein alusta asti aika selkeä visio ja game plan, jota noppien suosiollisella avustuksella toteutin, kun Azaa taas vaivasi melko surkea noppatuuri), yksi kierros vielä, niin ihme olisi tarvittu Eldarit pelastamaan. Mutta se kirottu lisäkierros ei koskaan tullut, ja peli päättyikin jo vitoskierroksella, enkä ihan kerinnyt toiselle objectivelle, vaikka kuinka lucifer-engineitä Razorbackissä revitinkin ja murjoin paria hassua jäljellä olevaa aspect warrioria kahdella demolisher cannonilla.

  Mutta näinhän nää menee, samantyyppisen voiton otin aikanaan Kenkiksen joukoista, eli omat joukot oli ammuttu ihan hajalle, ja seuraavalla kierroksella olisi tullut coup de grâce, mutta pelipä päättyikin juuri kierrosta ennenkuin Kenkkis olisi päässyt final death blown iskemään ja voitto menikin minulle.

  Mainiota!
 • Olisiko kukaan kiinnostunut pelaamaan lerillä lauantaiaamuna 40K:ta?
Sign In or Register to comment.